0118-591320 info@geertse.nl

Kozijnen

Houten Kozijnen

Kozijnen zijn er in vele uitvoeringen, modellen en maatvoeringen, maar ook het materiaal waar kozijnen van gemaakt worden verschild. Er is een verschil tussen houten-, kunststof-, en aluminiumkozijnen. Ook tussen deze groepen zelf is er onderscheid te maken tussen de verschillende materialen en kwaliteiten.

Wij zijn zeer goed bedreven in het zelf maken van houten kozijnen naar wens van de opdrachtgever. Een vastkozijn, deurkozijn, draai- kiepraam, openslaande tuindeuren of een naar binnendraaiend raam? Wij meten alle maten op en maken een kozijn wat voor u het beste uit komt.

Onze kozijnen maken we van Mahoni Sapeli houtsoort. Van dit hardhout worden zeer duurzame kozijnen gemaakt. Het hout heeft alle keurmerken die het krijgen kan en met een enkele schilderbeurt om de 5-6 jaar blijven deze kozijnen tientallen jaren zijn kwaliteit behouden. Een ander voordeel van deze houtsoort is de kwaliteit hiervan om te verwerken. Het hout is recht, splijt niet en is eenvoudig te verven.

Kunststof kozijnen

Ook in kunststof kozijnen zijn er vele verschillen. Niet alleen de kwaliteit van het kunststof maar ook de uitvoering van het kozijn zelf. Wij bestellen al langere tijd bij dezelfde kunststof kozijnenleverancier en deze staat bij ons bekend om zijn kwaliteit.

Kunststof kozijnen hebben veel verschillende uitvoeringen. Zo kan er gekozen worden voor een houtnerf of glad, schuine lasnaden in de hoeken of rechte verbindingen, rechte profielen of schuin weglopende profielen, etc.

Om tot een mooi kozijn te komen bekijken wij vaak de overige kozijnen en wat u als opdrachtgever wenst.

Wij denken graag met u mee

De bouwexperts van bouwbedrijf Vrouwenpolder zijn altijd bereid mee te denken over een passende invulling van uw grond en verbouwing. Hierbij hanteren wij concurrerende prijzen. Prijzen waarbij u altijd waar voor uw geld krijgt.

Wilt u bouwen of verbouwen en bent u benieuwd wat ons bouwbedrijf voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een vrijblijvend eerste gesprek laten we u graag kennismaken met onze uitgebreide mogelijkheden.