0118-591320 info@geertse.nl

Verbouwing

Laat uw woning uitbreiden door Bouwbedrijf Geertse

Bij de verbouwing van uw woning in Zeeland komt een heleboel kijken. Deze verbouwing laat u dan natuurlijk ook het liefste over aan een professioneel en ervaren bedrijf. Bouwbedrijf Geertse is zo een bedrijf. Wij werken niet alleen met de beste materialen, maar hebben ook de beste mensen in dienst. Voor verbouwingen zijn niet alleen particulieren, maar ook bedrijven bij ons aan het juiste adres. Samen maken we van deze verbouwing een groot succes.

Is de keuken te klein geworden, wilt u een ruimere zithoek of de kinderen meer ruimte bieden om te spelen? Wij realiseren uw verbouwing graag.

Het vergroten van uw keuken is bijvoorbeeld een eenvoudige manier om meer ruimte te creëren in uw woning. Een duidelijk ontwerp alvorens we aan de slag gaan met de aan- of uitbouw tekenen we de verbouwing altijd eerst met ons softwareprogramma. Op basis hiervan kunnen we gaan produceren. Zo kunt u al in een heel vroeg stadium bekijken hoe uw woning of bedrijfspand er na de verbouwing uitziet.

Met het softwareprogramma kunnen we ook al in een vroeg stadium de werkvoorbereiding opnemen zoals glasmaten, hang-en-sluitwerk, afkortstaten en hout. Hierdoor kunnen alle typen kozijnen inclusief glas binnen 5 tot 6 weken geleverd worden. Houten kozijnen kunnen in overleg inclusief isolerende beglazing binnen een week worden geleverd.

Onze snelle levertijden worden mede mogelijk gemaakt door goede contacten met onze leveranciers en een goed uitgeruste werkplaats.

 

Voor verbouwingen en nieuwbouwtrajecten

Bij ons bent u niet alleen voor een verbouwing aan het juiste adres. Ook nieuwbouwprojecten, prefab cascobouw, houtskeletbouw, het vervangen en het plaatsen van kozijnen, aan- en uitbouw pakken wij met beide handen aan.

Bent u benieuwd wat wij voor de verbouwing van uw woning in Zeeland kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een kennismakingsgesprek bij u thuis bespreken we graag de voordelen.

Wij denken graag met u mee

De bouwexperts van bouwbedrijf Vrouwenpolder zijn altijd bereid mee te denken over een passende invulling van uw grond en verbouwing. Hierbij hanteren wij concurrerende prijzen. Prijzen waarbij u altijd waar voor uw geld krijgt.

Wilt u bouwen of verbouwen en bent u benieuwd wat ons bouwbedrijf voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een vrijblijvend eerste gesprek laten we u graag kennismaken met onze uitgebreide mogelijkheden.